Thanks Thanks:  0
Ergebnis 1 bis 2 von 2
  1. #1
    Senior Mitglied
    Registriert seit
    18.02.2015
    Beiträge
    120
    Thanks (gegeben)
    2
    Thanks (bekommen)
    2
    Total Downloaded
    48,00 MB
    Total Downloaded
    48,00 MB
    ReceiverDankeAktivitäten

    Edision OS3 - buttons not working on recording playback

    Hi,

    i have Edision Optimuss OS3 and have flashed 3 different builds of OATV 6.2.

    When playing back a recording, after a few minutes the buttons (stop, pause etc. ) do not work. This problem is occurring in all the different nightly builds I have flashed.

    When I press the remote control buttons the ‘x’ icon appears on top left of screen as if it is an invalid command!

    The only way I can stop this is by hard reboot using rocker switch at back of box of reboot via telnet.

    Any ideas
    Geändert von Partymack711 (24.01.2018 um 18:19 Uhr)

    •   Alt Advertising

       

  2. #2
    Senior Mitglied
    Registriert seit
    18.02.2015
    Beiträge
    120
    Thanks (gegeben)
    2
    Thanks (bekommen)
    2
    Themenstarter
    Total Downloaded
    48,00 MB
    Total Downloaded
    48,00 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Can anyone help with above?

    I have reflashed to 6.1 and this is not happening.


Stichworte

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 19:41 Uhr.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 (Deutsch)
Copyright ©2021 Adduco Digital e.K. und vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Resources saved on this page: MySQL 6,25%
Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)
vBulletin Skin By: PurevB.com