Thanks Thanks:  0
Ergebnis 1 bis 7 von 7
  1. #1
    Mitglied
    Registriert seit
    17.01.2014
    Beiträge
    64
    Thanks (gegeben)
    12
    Thanks (bekommen)
    17
    Total Downloaded
    363,2 KB
    Total Downloaded
    363,2 KB
    ReceiverDankeAktivitäten

    Please revert: 3.1 [fulan] Test driver patch for increasing showiframe compatibility

    In OE-A 3.1 branch this patch doesn't work.
    https://github.com/oe-alliance/oe-al...08273ae1604ec1
    Please revert it.

    Tested on sparkone.

    •   Alt Advertising

       

  2. #2

    Registriert seit
    17.06.2014
    Beiträge
    7
    Thanks (gegeben)
    0
    Thanks (bekommen)
    0
    Total Downloaded
    1,8 KB
    Total Downloaded
    1,8 KB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Please add some more info. What's not working?

  3. #3
    Mitglied
    Registriert seit
    17.01.2014
    Beiträge
    64
    Thanks (gegeben)
    12
    Thanks (bekommen)
    17
    Themenstarter
    Total Downloaded
    363,2 KB
    Total Downloaded
    363,2 KB
    ReceiverDankeAktivitäten
    The logo doesn't show.
    The screen remains black. With the showiframe delay patch it works.

  4. #4

    Registriert seit
    17.06.2014
    Beiträge
    7
    Thanks (gegeben)
    0
    Thanks (bekommen)
    0
    Total Downloaded
    1,8 KB
    Total Downloaded
    1,8 KB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Is the problem still present?

  5. #5
    Mitglied
    Registriert seit
    17.01.2014
    Beiträge
    64
    Thanks (gegeben)
    12
    Thanks (bekommen)
    17
    Themenstarter
    Total Downloaded
    363,2 KB
    Total Downloaded
    363,2 KB
    ReceiverDankeAktivitäten
    yes, but I only tested on spark7162 (spark one and triplex).
    The patch for the driver doesn't fix the issue.
    I still need the sh4 patch for the showiframe recipe.

  6. #6

    Registriert seit
    17.06.2014
    Beiträge
    7
    Thanks (gegeben)
    0
    Thanks (bekommen)
    0
    Total Downloaded
    1,8 KB
    Total Downloaded
    1,8 KB
    ReceiverDankeAktivitäten
    This is strange, because i test ed the patch on spark7162 (amikoalien) andò it works fine (Also in openmultiboot)

    Inviato dal mio Ascend Y300 utilizzando Tapatalk

  7. #7

    Registriert seit
    17.06.2014
    Beiträge
    7
    Thanks (gegeben)
    0
    Thanks (bekommen)
    0
    Total Downloaded
    1,8 KB
    Total Downloaded
    1,8 KB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Can you try to substitude your stmdvb module in /lib/modules/2.6.32.61_stm24_0217/extra/player2/linux/drivers/media/dvb/stm/dvb/ with this one and report if it works (a reboot is needed)
    stmdvb.tar.gz


Stichworte

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 16:08 Uhr.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 (Deutsch)
Copyright ©2021 Adduco Digital e.K. und vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Resources saved on this page: MySQL 5,56%
Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)
vBulletin Skin By: PurevB.com