Thanks Thanks:  0
Ergebnis 1 bis 3 von 3
  1. #1
    Anfänger
    Registriert seit
    05.05.2018
    Beiträge
    4
    Thanks (gegeben)
    0
    Thanks (bekommen)
    0
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDanke

    No sound for CI module and OSCAM

    Hello everyone!


    I've just bought AX HD51 (with OpenATV 6.2) and I have a problem with CI module and OSCAM.
    I have CI module with some package and not all channels subscribed.
    For those not subscribed channels I want to use external OSCAM reader to decode.


    Here is the problem:
    When I want to watch unsubscribed channel, there is no sound!
    When I remove the CI module, sound immediatelly comes back!
    Why the video is OK and there is no sound?
    I really don't understand it.
    It seems to me, the ECM comes from external OSCAM reader and tuner decodes the video, but for sound, ECM is taken from CI module? Why is that?


    Previously I'm using old good Opticum x403p and there were no such strange problems.


    I don't want to unplug CI module, because if there will be a problem with OSCAM external reader, I will see the black screen on all channels.


    What can I do with that?

    •   Alt Advertising

       

  2. #2
    Anfänger
    Registriert seit
    05.05.2018
    Beiträge
    4
    Thanks (gegeben)
    0
    Thanks (bekommen)
    0
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDanke
    Zitat Zitat von jacekm Beitrag anzeigen
    Hello everyone!
    ...
    One more thing.
    Even I use only common interface module, sometimes it freezes.
    But the symptoms are still the same - video is OK, no sound at all !!!
    When I reset the CI module and change channel, the sound is back.
    Also when I press Radio button and then TV, the sound is back.

    According to previous problem with OSCAM, maybe it may helps to have alternative common interface module setup entry:

    In 'Common Interface Assignment', next to 'Assigned services/provider', there should be option like:
    'Blocked services/provider'

    Entered service/provider here, should NOT be decoded by module, but by any other available ECM source (OSCAM).
    This will resolve problem with no sound when service is not subscribed.

    Also there should be separate option that allows to decode using ANY PROPERLY WORKING ECM SOURCE.
    Why there are no such one???

    Is there any other E2 forum for developers, where I can suggest these solutions?

    thank you!

  3. #3
    Senior Mitglied
    Registriert seit
    15.08.2014
    Beiträge
    162
    Thanks (gegeben)
    200
    Thanks (bekommen)
    104
    Total Downloaded
    311,02 MB
    Total Downloaded
    311,02 MB
    ReceiverDanke
    Box 1:
    Dreambox 920
     
     
    Box 2:
    Octagon SF8008
     
     
    Box 3:
    Mut@nt HD51
     
     
    Box 4:
    Vu+ Solo ²
     
     
    Box 5:
    Und noch viele mehr....
     
     
    Hi

    No support for softcams here... please read the board rules.


Stichworte

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 15:57 Uhr.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 (Deutsch)
Copyright ©2024 Adduco Digital e.K. und vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Resources saved on this page: MySQL 5,88%
Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)
vBulletin Skin By: PurevB.com