Thanks Thanks:  3
Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte
Ergebnis 1 bis 10 von 19
  1. #1
    Anfänger
    Registriert seit
    16.04.2013
    Beiträge
    13
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten

    Timeshift and recording not working with drivers from 06.05.2013

    Timeshift and recording stoped working with images from 06.05.2013 on external HDD. I tried with two different HDD (one ext4 and one fat32). There is a 0mb ts file generated on hdd that contains epg info on it. Both hard disks work just fine when I install an older firmware. I also get freeze and I don't think is because of my card because ecm time is always ok. I'm not the only one having that problem (I heard about same problems on other forums). If there is something I can change to make it work again, I would appreciate your help.

    •   Alt Advertising

       

  2. #2
    Avatar von Captain
    Registriert seit
    03.04.2013
    Beiträge
    10.769
    Total Downloaded
    162,35 MB
    Total Downloaded
    162,35 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    I can confirm this is bad i speak tomorrow with the manufacturer for a quick fix thanks for the info

  3. Thanks buttadeus bedankten sich
  4. #3
    Anfänger
    Registriert seit
    16.04.2013
    Beiträge
    13
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    First of all, thank you for your answer. Second, I forgot to mention that image start freezing also with the latest drivers. Finally, forgive me for my bad english.

  5. #4
    Avatar von Captain
    Registriert seit
    03.04.2013
    Beiträge
    10.769
    Total Downloaded
    162,35 MB
    Total Downloaded
    162,35 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    this is fixed with Image 14.5.2013 new Image is online 22:00 german time

  6. Thanks husky bedankten sich
  7. #5
    Anfänger
    Registriert seit
    16.04.2013
    Beiträge
    13
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Yes, timeshift an recordings are working again. Image is still freezing on my local card even if, as I said, ecm time is ok and have no freeze on images older than 06.05.2013.

  8. #6
    Anfänger
    Registriert seit
    10.05.2013
    Beiträge
    5
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Yes, i also confirm random freezing (during 3-4 sec) on crypted channels, with the last image, as i explain on my thread. And i tried older images too and that problems don't exist.
    There are also audio and some video problems with Http .TS streaming, but the first one is much more importart to solve.

    Thanks anyway for fixing recordings, but i can't upgrade to the last release, till freeze problem will be solved!
    Bye! :-)

  9. #7
    Anfänger
    Registriert seit
    05.04.2013
    Ort
    Slovakia
    Beiträge
    6
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Vu Solo 2
     
     
    Box 2:
    Optibox EVO M7
     
     
    Box 3:
    Wetek OPENELEC
     
     
    Box 4:
    DM 800 HD
     
     
    I also confirm random freezing (during 3-4 sec in random time, sometime 2 hours, sometime 10 minutes) on crypted channels, with the last image too.

  10. #8
    Anfänger
    Registriert seit
    12.05.2013
    Beiträge
    6
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Same here,small freezes with card in local network.Too lazy to try older images,will wait for the new fix.Cheers!

  11. #9
    Anfänger
    Registriert seit
    16.04.2013
    Beiträge
    13
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    There is one thing I don't understand. Why do you keep developing over useless drivers? I can understand they may have some small bugs but I think a image that cannot open the channels I pay for is useless. My opinion.
    Geändert von buttadeus (16.05.2013 um 19:35 Uhr)

  12. #10
    Anfänger
    Registriert seit
    10.05.2013
    Beiträge
    5
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    I'm agree buttadeus. It's a very huge bug of all last images (not only of openatv though). I'm currently use an image from February, and although it's very immature (poor video quality and others some little bugs), but at least i can use safely my smartcard to watch crypted channels. However, i'm confident that this problem will be fixed soon. I bought this stb because is supported by Oe-alliance, that not disappoint us, i'm sure! :-)


Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte

Stichworte

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  
Diese Website benutzt Cookies
Wir benutzen Cookies um Sitzungsinformationen zu speichern. Dies erleichtert es uns z.B. Dich an Deine Login zu erinnern, Einstellungen der Webseite zu speichern, Inhalte und Werbung zu personalisieren, Social Media Funktionen anzubieten und unser Datenaufkommen zu analysieren. Wir teilen diese Informationen ebenfalls mit unseren Social Media-, Werbe- und Analysepartnern.
     
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 21:51 Uhr.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 (Deutsch)
Copyright ©2017 Adduco Digital e.K. und vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Resources saved on this page: MySQL 10,00%
Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)
vBulletin Skin By: PurevB.com