Thanks Thanks:  8
Seite 2 von 3 ErsteErste 123 LetzteLetzte
Ergebnis 11 bis 20 von 30
  1. #11
    Avatar von betacentauri
    Registriert seit
    15.06.2013
    Beiträge
    1.993
    Total Downloaded
    1,32 MB
    Total Downloaded
    1,32 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    ET-9200
     
     
    Box 2:
    ET-10000
     
     
    Box 3:
    ET-8500
     
     
    Box 4:
    ET-8000
     
     
    Box 5:
    Gigablue Quad+
     
     
    I have created a fix for that(I hope it’s the same problem). Arn354 already added it to ATV e2 dev branch. Maybe someone can merge it into 6.2 branch.
    (I cannot do it at the moment as I’m not at home)
    ET-10000, ET-9200, ET-8000, Gigablue Quad+

  2. Thanks Snack, Matthew bedankten sich
    •   Alt Advertising

       

  3. #12
    Anfänger
    Registriert seit
    30.07.2013
    Beiträge
    16
    Total Downloaded
    222,32 MB
    Total Downloaded
    222,32 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    there is a problem with the Animal channel and some Discovery Channels , Open Pli has fixt this problem , but i don't like the Open Pli image , i love the Open ATV super Image.

  4. #13
    Mitglied
    Registriert seit
    10.11.2017
    Beiträge
    59
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Zitat Zitat von harkonen Beitrag anzeigen
    There is problem also on 0.8W Animal Planet HD also. Subtitles won't show at all.
    Yes, I can confirm that subtitles of Animal Planet and Discovery channels are not working on 0.8W - 12303V (Vu+ Solo 4K - OpenATV 6.2)

  5. #14
    Anfänger
    Registriert seit
    30.07.2013
    Beiträge
    16
    Total Downloaded
    222,32 MB
    Total Downloaded
    222,32 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    And on 19 E , 23.5 E and 13 E channels are not working ,

  6. #15
    Mitglied
    Registriert seit
    10.05.2013
    Beiträge
    59
    Total Downloaded
    17,42 MB
    Total Downloaded
    17,42 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Zitat Zitat von dreka Beitrag anzeigen
    there is a problem with the Animal channel and some Discovery Channels , Open Pli has fixt this problem , but i don't like the Open Pli image , i love the Open ATV super Image.
    I can confirm subtitles are ok with those channels in terrestrial network/Finland when using today`s OpenPLi 6.2 image. (Ultimo 4K and Duo2).

  7. Thanks dreka bedankten sich
  8. #16
    Avatar von betacentauri
    Registriert seit
    15.06.2013
    Beiträge
    1.993
    Total Downloaded
    1,32 MB
    Total Downloaded
    1,32 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    ET-9200
     
     
    Box 2:
    ET-10000
     
     
    Box 3:
    ET-8500
     
     
    Box 4:
    ET-8000
     
     
    Box 5:
    Gigablue Quad+
     
     
    Ok, but as said I cannot do it today. Maybe tomorrow or on Thursday.

    It would be faster if arn354, Captain, Madie or someone else would merge this commit into 6.2 branch:
    Fix subtitle not showing on some channels * openatv/enigma2@4255736 * GitHub
    ET-10000, ET-9200, ET-8000, Gigablue Quad+

  9. Thanks samighz, dreka bedankten sich
  10. #17
    Avatar von madie
    Registriert seit
    05.04.2013
    Beiträge
    9.491
    Total Downloaded
    295,50 MB
    Total Downloaded
    295,50 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    AX HD51
     
     
    mergen ging nicht, ich hab mal händisch gemacht Fix subtitle not showing on some channels * openatv/enigma2@bf93089 * GitHub
    Du kannst niemals alle mit deinem Tun begeistern. Selbst wenn du übers Wasser laufen kannst, kommt einer daher und fragt, ob du zu blöd zum Schwimmen bist.[/CENTER]

  11. Thanks betacentauri, harkonen bedankten sich
  12. #18
    Anfänger
    Registriert seit
    30.07.2013
    Beiträge
    16
    Total Downloaded
    222,32 MB
    Total Downloaded
    222,32 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Thanks for your help to the subs

  13. #19
    Anfänger
    Registriert seit
    03.05.2016
    Beiträge
    10
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Waked up, checking updates.. No... No nightly build for Vu+ boxes, this waiting is frustrating.. Maybe tomorrow =D

  14. #20
    Anfänger
    Registriert seit
    03.05.2016
    Beiträge
    10
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box found severals updates and quess what.. Subtitles works again THANKS!


Seite 2 von 3 ErsteErste 123 LetzteLetzte

Stichworte

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  
Diese Website benutzt Cookies
Wir benutzen Cookies um Sitzungsinformationen zu speichern. Dies erleichtert es uns z.B. Dich an Deine Login zu erinnern, Einstellungen der Webseite zu speichern, Inhalte und Werbung zu personalisieren, Social Media Funktionen anzubieten und unser Datenaufkommen zu analysieren. Wir teilen diese Informationen ebenfalls mit unseren Social Media-, Werbe- und Analysepartnern.
     
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 14:09 Uhr.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 (Deutsch)
Copyright ©2019 Adduco Digital e.K. und vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Resources saved on this page: MySQL 11,11%
Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)
vBulletin Skin By: PurevB.com