Thanks Thanks:  0
Ergebnis 1 bis 7 von 7
  1. #1
    Anfänger
    Registriert seit
    09.12.2013
    Beiträge
    5
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten

    Can't flash E3HD anymore

    hello guys, after various tests on my Optibox E3HD and try and flash image which was the best, I currently have mounted a openatv January 9, and the decoder is in bootloop.
    It doesn't start and still shohw the Openatv logo.
    The problem is that I can not flash it with anything! I put the e3hd folder on the USB stick and when I turn on the receiver while pressing the front power button , the decoder starts without flash (and freezes on the home screen logo). I also tried to rename "noforce" into "force" and put the usb into the rear port but it's the same.
    Is there another way to flash it? maybe via ftp? Because I can connect to the dec via ftp and see the folders into it.. Help me please I'm goind crazy

    •   Alt Advertising

       

  2. #2
    +++Teletexter+++ Avatar von willy01
    Registriert seit
    05.04.2013
    Beiträge
    4.744
    Total Downloaded
    6,12 MB
    Total Downloaded
    6,12 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    AX HD 51
     
     
    Box 2:
    Spycat
     
     
    Test another USB Stick.





  3. #3
    Anfänger
    Registriert seit
    09.12.2013
    Beiträge
    5
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    I tried with 2 different usb sticks and also with both usb ports on decoder..

  4. #4
    +++Teletexter+++ Avatar von willy01
    Registriert seit
    05.04.2013
    Beiträge
    4.744
    Total Downloaded
    6,12 MB
    Total Downloaded
    6,12 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    AX HD 51
     
     
    Box 2:
    Spycat
     
     
    Try Onlineflashing.
    Blue button - Softwaremanager - Flash online





  5. #5
    Anfänger
    Registriert seit
    09.12.2013
    Beiträge
    5
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Uhm.... as I said the decoder doesn't complete the boot... it's stucked on the Openatv logo with the circle on the left bottom of the screen loading.

  6. #6
    Anfänger
    Registriert seit
    09.12.2013
    Beiträge
    5
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    I would try to flash an image via telnet but I need a .img file (such as a backup image that I don't have).
    Someone could give me one please???
    thanks !!!

  7. #7
    Anfänger
    Registriert seit
    10.11.2013
    Beiträge
    19
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    You can get a backup image at Lavatronics forum


Stichworte

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  
Diese Website benutzt Cookies
Wir benutzen Cookies um Sitzungsinformationen zu speichern. Dies erleichtert es uns z.B. Dich an Deine Login zu erinnern, Einstellungen der Webseite zu speichern, Inhalte und Werbung zu personalisieren, Social Media Funktionen anzubieten und unser Datenaufkommen zu analysieren. Wir teilen diese Informationen ebenfalls mit unseren Social Media-, Werbe- und Analysepartnern.
     
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 17:46 Uhr.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 (Deutsch)
Copyright ©2017 Adduco Digital e.K. und vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Resources saved on this page: MySQL 11,76%
Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)
vBulletin Skin By: PurevB.com