Thanks Thanks:  0
Ergebnis 1 bis 4 von 4
  1. #1
    Anfänger
    Registriert seit
    11.09.2015
    Beiträge
    6
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten

    Zgemma H1 - OpenATV - Tuner A (Satellite) Problem

    Hi, I have a Zgemma H1 that has OpenATV 4.2 installed. I have had the box for several months and everything has been working well. We have both the cable tuner & the satellite tuner working to receive all channels.


    The latest update of OpenATV has caused a problem with the satellite tuner (the cable tuner is working fine). I keep getting the following message;


    "Timeout for Tuner Lock"


    This happens when we try to run AutoBoquetsMaker or crossEPG. Also we can only view the FTA satellite channels, previously we could view all channels. If we disable Tuner A (satellite) then AutoBoquetsMaker & crossEPG work fine.


    If we re-flash to an old image then the Satellite Tuner works okay and we have no problems, but if we do an update it causes the same problem again. We have also tried OpenATV 5.1, but this has the same problem.


    Your advice would be appreciated.


    Dave

    •   Alt Advertising

       

  2. #2
    Avatar von Captain
    Registriert seit
    03.04.2013
    Beiträge
    11.424
    Total Downloaded
    162,35 MB
    Total Downloaded
    162,35 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    test please with this drivers again: http://source.mynonpublic.com/zgemma...1-20150604.zip

    this is the old driver to test is e2 issue or driver issue


    openATV we are open Source

    Boykott GPL violator

  3. #3
    Anfänger
    Registriert seit
    11.09.2015
    Beiträge
    6
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Thanks Captain for your advice. I assume I download the old drivers from your link & FTP into the box. Which folder please?

    We also have a Zgemma 2S. This uses the same image file and has the same updates, but the box has no problems?
    Geändert von Dave_S (26.10.2015 um 10:36 Uhr)

  4. #4
    Anfänger
    Registriert seit
    11.09.2015
    Beiträge
    6
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Have now sorted the problem on my Zgemma H1 by doing the following;

    Menu...Setup... Service Searching... tuner Configuration... Tuner A... Send DISCqC... Yes

    Strange that the problem didn't occur on my Zgemma 2S!


Stichworte

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  
Diese Website benutzt Cookies
Wir benutzen Cookies um Sitzungsinformationen zu speichern. Dies erleichtert es uns z.B. Dich an Deine Login zu erinnern, Einstellungen der Webseite zu speichern, Inhalte und Werbung zu personalisieren, Social Media Funktionen anzubieten und unser Datenaufkommen zu analysieren. Wir teilen diese Informationen ebenfalls mit unseren Social Media-, Werbe- und Analysepartnern.
     
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 20:53 Uhr.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 (Deutsch)
Copyright ©2018 Adduco Digital e.K. und vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Resources saved on this page: MySQL 11,76%
Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)
vBulletin Skin By: PurevB.com