Thanks Thanks:  0
Ergebnis 1 bis 8 von 8
  1. #1
    Anfänger
    Registriert seit
    24.04.2014
    Beiträge
    9
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten

    Restart GUI / standby bugs

    Good evening,

    Kindly note two bugs I am experiencing.

    1. When using the option to "restart Gui" then Gui is actually loaded without any icons/menus - tv channels are working though
    In that case, user can only hard boot with ON/OFF.

    2. After standby (not deep) then channel plays with sound but without any picture! User cannot see any menu so.. hard boot with ON/OFF button again.

    Thank you for your attention.

    •   Alt Advertising

       

  2. #2
    Avatar von Owen Hart
    Registriert seit
    06.04.2013
    Beiträge
    635
    Total Downloaded
    472,0 KB
    Total Downloaded
    472,0 KB
    ReceiverDankeAktivitäten
    What is the version of image, you are using?
    Did you flash the latest bootloader?

  3. #3
    Anfänger
    Registriert seit
    24.04.2014
    Beiträge
    9
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    2014-05-04
    I have only flashed image.
    Haven't flashed boot loader again.

    Sent from my RM-892_eu_euro2_324 using Tapatalk

  4. #4
    Anfänger
    Registriert seit
    24.04.2014
    Beiträge
    9
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Zitat Zitat von Owen Hart Beitrag anzeigen
    Did you flash the latest bootloader?
    Re-flashed with bootloader as posted by Captain for OS2, problem is still there.

  5. #5
    Avatar von Owen Hart
    Registriert seit
    06.04.2013
    Beiträge
    635
    Total Downloaded
    472,0 KB
    Total Downloaded
    472,0 KB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Can you please flash image a second time?

  6. #6
    Anfänger
    Registriert seit
    24.04.2014
    Beiträge
    9
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    I did, again.
    Same image as mentioned (2014-05-04).
    When you Restart GUI, screen seems to crack (graphics get bad), it starts loading %%% and when it is done loading, you get the GUI without visible/usable menus and all you can do is restart (on/off).

    Along with that Hdd prob already mentioned, this machine is really driving me crazy..

  7. #7
    Avatar von Owen Hart
    Registriert seit
    06.04.2013
    Beiträge
    635
    Total Downloaded
    472,0 KB
    Total Downloaded
    472,0 KB
    ReceiverDankeAktivitäten
    if you use the ok button, does no menue appear? Do you have problems with the tuner, too or with the menue alone?

  8. #8
    Anfänger
    Registriert seit
    24.04.2014
    Beiträge
    9
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    When I restart GUI,

    Pressing OK button = no menu again
    Tuner works fine (channels play/zap without problems).


Stichworte

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  
Diese Website benutzt Cookies
Wir benutzen Cookies um Sitzungsinformationen zu speichern. Dies erleichtert es uns z.B. Dich an Deine Login zu erinnern, Einstellungen der Webseite zu speichern, Inhalte und Werbung zu personalisieren, Social Media Funktionen anzubieten und unser Datenaufkommen zu analysieren. Wir teilen diese Informationen ebenfalls mit unseren Social Media-, Werbe- und Analysepartnern.
     
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 04:23 Uhr.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 (Deutsch)
Copyright ©2017 Adduco Digital e.K. und vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Resources saved on this page: MySQL 11,76%
Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)
vBulletin Skin By: PurevB.com