Thanks Thanks:  683
Seite 30 von 48 ErsteErste ... 20282930313240 ... LetzteLetzte
Ergebnis 291 bis 300 von 480
  1. #291
    Senior Mitglied
    Registriert seit
    06.04.2013
    Beiträge
    1.207
    Total Downloaded
    2,86 MB
    Total Downloaded
    2,86 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Xtrend ET10000 4xDVB-S2
     
     
    Zitat Zitat von der_chris Beitrag anzeigen
    After delete the Files you namend, the ipk will still not install

    -- edit ok my Fout, have to do a reboot after delete the files. But now after reinstall your bootvideo i only have a Picture, but no Video
    Something equal here...
    Installing one video, everythings fine.

    Choosing another one, only replacing video file (mp4?- dont know yet...)
    I have sound, and only half of the video...
    the second half... mean, start is missing/black screen but sound.

    •   Alt Advertising

       

  2. #292
    Avatar von MADOSS
    Registriert seit
    24.02.2015
    Beiträge
    446
    Themenstarter
    Total Downloaded
    11,22 MB
    Total Downloaded
    11,22 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Azbox HD Premium Plus
     
     
    Box 2:
    Vu+ ZERO
     
     
    Box 3:
    Vu+ SOLO 4K
     
     
    Zitat Zitat von Klaus_Günther Beitrag anzeigen
    Something equal here...
    Installing one video, everythings fine.

    Choosing another one, only replacing video file (mp4?- dont know yet...)
    I have sound, and only half of the video...
    the second half... mean, start is missing/black screen but sound.
    You must always change the bootvideo.mp4 and bootlogo.mvi
    Tell me the bootvideo that it's working for you
    for check the times and fix the issue.

    When installing bootvideo it is necessary to reboot 2 times
    For full charge.
    Geändert von MADOSS (21.01.2017 um 21:36 Uhr)


  3. #293
    Senior Mitglied
    Registriert seit
    06.04.2013
    Beiträge
    1.207
    Total Downloaded
    2,86 MB
    Total Downloaded
    2,86 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Xtrend ET10000 4xDVB-S2
     
     
    But i use a different bootlogo.mvi.
    Not the one from ipk.

    Bb8 first release worked with my own mvi.
    The one with reduced sound isn't working...

    Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

  4. #294
    Avatar von MADOSS
    Registriert seit
    24.02.2015
    Beiträge
    446
    Themenstarter
    Total Downloaded
    11,22 MB
    Total Downloaded
    11,22 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Azbox HD Premium Plus
     
     
    Box 2:
    Vu+ ZERO
     
     
    Box 3:
    Vu+ SOLO 4K
     
     
    Zitat Zitat von Klaus_Günther Beitrag anzeigen
    But i use a different bootlogo.mvi.
    Not the one from ipk.

    Bb8 first release worked with my own mvi.
    The one with reduced sound isn't working...

    Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
    The bb-8 version-1-2 bootvideo works perfectly.
    The strange thing is that in 33 downloads nobody has your problem Including myself.
    I have checked it in a vu + zero i works wonderfully both video and audio.
    About the bootlogo.mvi you can put the one that you want.
    Does not affect bootvideo in anything.
    My advice is to do a clean installation.


  5. Thanks sgs, Papi2000 bedankten sich
  6. #295
    Senior Mitglied
    Registriert seit
    06.04.2013
    Beiträge
    1.207
    Total Downloaded
    2,86 MB
    Total Downloaded
    2,86 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Xtrend ET10000 4xDVB-S2
     
     
    Sure,...
    but now copy an other bootvideo to your stb.
    not ipk install, only overwrite bootvideo with another one and restart your box.

  7. #296
    Avatar von MADOSS
    Registriert seit
    24.02.2015
    Beiträge
    446
    Themenstarter
    Total Downloaded
    11,22 MB
    Total Downloaded
    11,22 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Azbox HD Premium Plus
     
     
    Box 2:
    Vu+ ZERO
     
     
    Box 3:
    Vu+ SOLO 4K
     
     
    Is the same as ipk
    The important thing is that the script has it installed
    I think the problem is your deco
    I also change the files without the ipk I work perfectlyIpk is installed to load the eplayer5 + boot script
    Then you can load only the bootvideo with the bootlogo.miv
    But that's no problem for not working well
    As some work well and others do not
    Install the clean image and confirm that it does not take as long to load the system as in a video that you put once.


  8. #297
    Senior Mitglied
    Registriert seit
    06.04.2013
    Beiträge
    1.207
    Total Downloaded
    2,86 MB
    Total Downloaded
    2,86 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Xtrend ET10000 4xDVB-S2
     
     
    It is working, but i don't see the first seconds...
    I doon't know why

    Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

  9. #298
    Avatar von MADOSS
    Registriert seit
    24.02.2015
    Beiträge
    446
    Themenstarter
    Total Downloaded
    11,22 MB
    Total Downloaded
    11,22 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Azbox HD Premium Plus
     
     
    Box 2:
    Vu+ ZERO
     
     
    Box 3:
    Vu+ SOLO 4K
     
     
    May be because you have many plugins installed
    And eat the loading time.
    I with enough plugin I have no problem,I do not know why that loss of time.

    You did a clean installation


  10. #299
    Avatar von MADOSS
    Registriert seit
    24.02.2015
    Beiträge
    446
    Themenstarter
    Total Downloaded
    11,22 MB
    Total Downloaded
    11,22 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Azbox HD Premium Plus
     
     
    Box 2:
    Vu+ ZERO
     
     
    Box 3:
    Vu+ SOLO 4K
     
     
    .........................





    Geändert von MADOSS (22.01.2017 um 16:19 Uhr)


  11. #300
    Senior Mitglied Avatar von der_chris
    Registriert seit
    10.08.2014
    Ort
    Nrw
    Beiträge
    465
    Total Downloaded
    130,86 MB
    Total Downloaded
    130,86 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    GigaBlue Ultra UE
     
     
    Box 2:
    Vu+ Solo SE V2
     
     
    Rebooted more than two times, but problem is still the same. No moving video by booting, only a simple picture. What else can i do to fix that?

    Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk



Seite 30 von 48 ErsteErste ... 20282930313240 ... LetzteLetzte

Stichworte

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  
Diese Website benutzt Cookies
Wir benutzen Cookies um Sitzungsinformationen zu speichern. Dies erleichtert es uns z.B. Dich an Deine Login zu erinnern, Einstellungen der Webseite zu speichern, Inhalte und Werbung zu personalisieren, Social Media Funktionen anzubieten und unser Datenaufkommen zu analysieren. Wir teilen diese Informationen ebenfalls mit unseren Social Media-, Werbe- und Analysepartnern.
     
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 04:10 Uhr.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 (Deutsch)
Copyright ©2018 Adduco Digital e.K. und vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Resources saved on this page: MySQL 11,11%
Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)
vBulletin Skin By: PurevB.com