Thanks Thanks:  7
Seite 3 von 4 ErsteErste 1234 LetzteLetzte
Ergebnis 21 bis 30 von 32
  1. #21
    Mitglied
    Registriert seit
    15.09.2013
    Ort
    Italia
    Beiträge
    37
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Zitat Zitat von trestres Beitrag anzeigen
    hi IlSogno.
    i have tested a little bit the channel Sky Sport italy (13ºE dvb-s 11958 V)
    no problem with sound
    i´m using oscam_8765 with the next config in oscam.conf [dvbapi]
    Code:
    [dvbapi]
    enabled                       = 1
    au                            = 1
    pmt_mode                      = 6
    reopenonzap                   = 1
    user                          = localuser
    boxtype                       = dreambox
    Thanks, I'll try this evening, however audio disappeared only on hd sky channel, with standard channel audio is ok!
    Listening audio on channel hd every 30 seconds I hear some noise.
    When audio disapperead after few min, if I push "Digital downmix" on/off sometimes audio comes back, but a lot of time I must restart.
    I have got the same bug with OpenRSi, so I think it's a driver bug in partilcurarly on channel hd with "Digital Downmix".
    Thanks for all
    Vu+ Solo2 with OpenAtv 5.1 with NovaTD Usb double tuner ; Vob subtitle doesn't work!

    •   Alt Advertising

       

  2. #22
    Mitglied
    Registriert seit
    12.07.2013
    Beiträge
    49
    Total Downloaded
    296,06 MB
    Total Downloaded
    296,06 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    @IISogno

    Yes you are probably right it is a driver Bug regarding the option "Digital Downmix" --> ON / OFF. Have the same issues on my AZBox Premium HD. When the_Ripper get his AV - Reciver he will surely fix this issue.

  3. #23
    Avatar von ravemaster
    Registriert seit
    26.07.2013
    Ort
    Austria
    Beiträge
    483
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Edision Optimus OS2+
     
     
    Box 2:
    Edision Optimus OS2+
     
     
    Box 3:
    AzboxME
     
     
    Box 4:
    AzboxHD THX @zeini
     
     
    Box 5:
    Dreambox 7000S (Keller)
     
     
    @IlSogno

    Do you use a AV-Receiver with HDMI or do you have this Problem with your TV?

    Gesendet von meinem Galaxy Nexus mit Tapatalk 2
    Ich habe keine Lösung, aber ich bewundere das Problem.

  4. #24
    Mitglied
    Registriert seit
    15.09.2013
    Ort
    Italia
    Beiträge
    37
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Zitat Zitat von spanky_1209 Beitrag anzeigen
    @IISogno

    Yes you are probably right it is a driver Bug regarding the option "Digital Downmix" --> ON / OFF. Have the same issues on my AZBox Premium HD. When the_Ripper get his AV - Reciver he will surely fix this issue.
    I don't have got any AV-Reciver from Azbox to TV.

    Zitat Zitat von ravemaster Beitrag anzeigen
    @IlSogno

    Do you use a AV-Receiver with HDMI or do you have this Problem with your TV?

    Gesendet von meinem Galaxy Nexus mit Tapatalk 2
    Azbox Me is connected directly to my TV Sony.
    Geändert von IlSogno (23.09.2013 um 17:35 Uhr)
    Vu+ Solo2 with OpenAtv 5.1 with NovaTD Usb double tuner ; Vob subtitle doesn't work!

  5. #25
    Avatar von ravemaster
    Registriert seit
    26.07.2013
    Ort
    Austria
    Beiträge
    483
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Edision Optimus OS2+
     
     
    Box 2:
    Edision Optimus OS2+
     
     
    Box 3:
    AzboxME
     
     
    Box 4:
    AzboxHD THX @zeini
     
     
    Box 5:
    Dreambox 7000S (Keller)
     
     
    Do you use the last Image with the newest driver?

  6. #26
    Mitglied
    Registriert seit
    15.09.2013
    Ort
    Italia
    Beiträge
    37
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Zitat Zitat von ravemaster Beitrag anzeigen
    Do you use the last Image with the newest driver?
    Yes, 220913 image from zero , I add only Vhannibal list channel and oscam.
    This evenig I will update from zero the today img and I will try again.
    Vu+ Solo2 with OpenAtv 5.1 with NovaTD Usb double tuner ; Vob subtitle doesn't work!

  7. #27
    Mitglied
    Registriert seit
    15.09.2013
    Ort
    Italia
    Beiträge
    37
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    All HD channels have got the same bug also with other emu.
    It's a bug driver, how log must I send to "TheRipper" to solve this problem?
    Thanks
    Vu+ Solo2 with OpenAtv 5.1 with NovaTD Usb double tuner ; Vob subtitle doesn't work!

  8. #28
    Anfänger
    Registriert seit
    19.09.2013
    Beiträge
    7
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    It's strange,but i have no audio issue here with cccam and AzboxMe.Here's my configuration:
    Decoder: AzboxMe
    Image: OpenATV (18/09/2013)
    TV: Philips FullHD (40pfl5605h12)
    Emu: CCCAM
    Audio Connections: 1) AzboxMe --> Amplifier via direct TosLink optical cable (this is used mostly for movies with DTS audio )
    2) Azboxme --> TV (HDMI ) --> Amplifier (Coaxial Cable) - this configuration doesn't support DTS audio (damn you Philips for not enabling DTS passthrou on this TV)

    Have you tried to adjust the audio settings on your TV set,maybe there's so timeout issue or something?Just a wild guess.

  9. #29
    Mitglied
    Registriert seit
    15.09.2013
    Ort
    Italia
    Beiträge
    37
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Zitat Zitat von Balistic Beitrag anzeigen
    It's strange,but i have no audio issue here with cccam and AzboxMe.Here's my configuration:
    Decoder: AzboxMe
    Image: OpenATV (18/09/2013)
    TV: Philips FullHD (40pfl5605h12)
    Emu: CCCAM
    Audio Connections: 1) AzboxMe --> Amplifier via direct TosLink optical cable (this is used mostly for movies with DTS audio )
    2) Azboxme --> TV (HDMI ) --> Amplifier (Coaxial Cable) - this configuration doesn't support DTS audio (damn you Philips for not enabling DTS passthrou on this TV)

    Have you tried to adjust the audio settings on your TV set,maybe there's so timeout issue or something?Just a wild guess.
    I have only upgrade firmware and driver, with the old version audio is ok!
    The audio disappears in HDMI output and also in analogue output, but sometime if I push "Digital downmix" on/off sometimes audio comes back.
    This bug is also in openRSi.
    Geändert von IlSogno (24.09.2013 um 16:47 Uhr)
    Vu+ Solo2 with OpenAtv 5.1 with NovaTD Usb double tuner ; Vob subtitle doesn't work!

  10. #30
    Mitglied
    Registriert seit
    15.09.2013
    Ort
    Italia
    Beiträge
    37
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    With the today update after few minutes on HD channels audio disappears and Buzz noise appears...
    Vu+ Solo2 with OpenAtv 5.1 with NovaTD Usb double tuner ; Vob subtitle doesn't work!


Seite 3 von 4 ErsteErste 1234 LetzteLetzte

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  
Diese Website benutzt Cookies
Wir benutzen Cookies um Sitzungsinformationen zu speichern. Dies erleichtert es uns z.B. Dich an Deine Login zu erinnern, Einstellungen der Webseite zu speichern, Inhalte und Werbung zu personalisieren, Social Media Funktionen anzubieten und unser Datenaufkommen zu analysieren. Wir teilen diese Informationen ebenfalls mit unseren Social Media-, Werbe- und Analysepartnern.
     
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 17:55 Uhr.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 (Deutsch)
Copyright ©2017 Adduco Digital e.K. und vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Resources saved on this page: MySQL 11,11%
Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)
vBulletin Skin By: PurevB.com