Thanks Thanks:  2
Ergebnis 1 bis 8 von 8
  1. #1
    Anfänger
    Registriert seit
    05.09.2014
    Beiträge
    5
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten

    Post azbox elite problem with the image of DVI

    Hello. There is a problem ( (AZBOX ELITE HD) displaying HD channels on my monitor - LG E2341 (HDMI - DVI)
    When viewing HD channels - there is desync images (horizontal stripes).
    When you press aux and / or check - image is normalized for a few seconds.
    Please help in solving the problem or if it is possible to show the driver source code
    I apologize for my English - I'm Russian. Thank you

    azbox elite problem with the image of DVI-img_0117.jpgazbox elite problem with the image of DVI-aux-check-.jpg

    •   Alt Advertising

       

  2. #2
    Avatar von Thomas4711
    Registriert seit
    07.04.2013
    Ort
    OpenATV - Wien
    Beiträge
    13.166
    Total Downloaded
    51,16 MB
    Total Downloaded
    51,16 MB
    ReceiverDankeAktivitäten
    What are your Video settings 1080p50, 1080i50, 720p `?



  3. #3
    Avatar von ravemaster
    Registriert seit
    26.07.2013
    Ort
    Austria
    Beiträge
    483
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Edision Optimus OS2+
     
     
    Box 2:
    Edision Optimus OS2+
     
     
    Box 3:
    AzboxME
     
     
    Box 4:
    AzboxHD THX @zeini
     
     
    Box 5:
    Dreambox 7000S (Keller)
     
     
    To see the driver sources is impossible cause of NDA (non-disclosure agreement) of the_ripper (coder of the drivers).
    Do you have this problems only with openATV or also with other images?

  4. Thanks ddv122 bedankten sich
  5. #4
    Anfänger
    Registriert seit
    05.09.2014
    Beiträge
    5
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    What are your settings 1080p50, 1080i50, 720p `?
    Yes, I checked all the modes and frequencies from 480p - 1080p - all desync
    But when you press the buttons on the remote CHECK or AUX - everything is good for a couple of seconds
    Monitor cable and fixed (on other devices all good)

  6. #5
    Anfänger
    Registriert seit
    05.09.2014
    Beiträge
    5
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Do you have this problems only with openATV or also with other images?
    The problem is also in all the other IMAGE (OPENRSI 3.0 / HDMU / OPENSPA)

    BUT the image OPENRSI 2.1 - no such problem, but the picture on the HD channels floats (as if not enough buffer)

    and contact the_ripper possible? or that on another to solve my problem?
    In the photo it seems a minor desync - but is actually a very serious obstacle to the overview
    Geändert von ddv122 (05.09.2014 um 18:42 Uhr)

  7. #6
    Avatar von ravemaster
    Registriert seit
    26.07.2013
    Ort
    Austria
    Beiträge
    483
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    Box 1:
    Edision Optimus OS2+
     
     
    Box 2:
    Edision Optimus OS2+
     
     
    Box 3:
    AzboxME
     
     
    Box 4:
    AzboxHD THX @zeini
     
     
    Box 5:
    Dreambox 7000S (Keller)
     
     
    @the moment the_ripper isn't answering any Mails. I think your problem is driver related. In openRSI 2.1 Image there is used another Kernel (2.6.x). The Driver in this Image are much older. So we all have to wait, if the_ripper have time for us or not in future.

  8. Thanks ddv122 bedankten sich
  9. #7
    Anfänger
    Registriert seit
    05.09.2014
    Beiträge
    5
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    thank you, hopefully

  10. #8
    Anfänger
    Registriert seit
    05.09.2014
    Beiträge
    5
    Themenstarter
    Total Downloaded
    0
    Total Downloaded
    0
    ReceiverDankeAktivitäten
    So the total note
    OpenRSI 2.1
    No problems with desync but there is a problem with flowers

    azbox elite problem with the image of DVI-img_0119.jpg


    it does not say all bad)
    We will wait the_ripper


Stichworte

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •  
Diese Website benutzt Cookies
Wir benutzen Cookies um Sitzungsinformationen zu speichern. Dies erleichtert es uns z.B. Dich an Deine Login zu erinnern, Einstellungen der Webseite zu speichern, Inhalte und Werbung zu personalisieren, Social Media Funktionen anzubieten und unser Datenaufkommen zu analysieren. Wir teilen diese Informationen ebenfalls mit unseren Social Media-, Werbe- und Analysepartnern.
     
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 06:03 Uhr.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 (Deutsch)
Copyright ©2017 Adduco Digital e.K. und vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Resources saved on this page: MySQL 9,52%
Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)
vBulletin Skin By: PurevB.com